طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل pdf
حجم فایل 70 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقدمه:

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن

از سال 1910 میلادی به بعد برای استفاده از تخم و گوشت به طرز

وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده

است.

امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن

،كشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،ایتالیا ، چین و هنگ كنگ

در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.

بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شكاری بسیار پرجنب

و جوش و متحرك ولاجرم باید در وضعیتی قرار گیرد كه امكان پرواز و خیز

داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای

پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع

اسیدهای آمینه كمیاب كه در سایر پرندگان یافت نمی شود در گوشت این

پرنده موجود می باشد.

در زمان بیرون آوردن جوجه از تخم ، وزنش 7 گرم است. با تغذیه اصولی و

مناسب وزنش در سن 5 ، 6 هفتگی موقع كشتار به 150 گرم می رسد و

وزن گوشت خالص و تمیز 120 گرم می باشد . لذا بدلیل رسیدن به وزن

مطلوب در 55 روزگی معمولا كشتار میشود تا وزن 150 گرم گوشت خالص

را بدست آورند.

وزن تخم بلدرچین تقریبا 10 گرم است در مقایسه با تخم مرغ از نظر مواد

غذایی غنی تر است و با در نظر گرفتن پانزده B اینكه 5 عدد تخم بلدرچین

با یك تخم مرغ برابری می كند اما فسفر آن 5 برابر ، آهن 8 برابر ، ویتامین

12 B برابر تخم مرغ می باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاه‌تان را بنویسید:

فروش گلس به قیمت مناسب با ارسال رایگان